Advertisement

Burak Yılmaz Trabzonspor : İşte Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a maliyeti - Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Burak Yılmaz Trabzonspor : İşte Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a maliyeti - Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.. Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok.

Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Çin ekibi beijing guoan, trabzonspor'un transfer etmek istediği burak yılmaz'ın sözleşmesini feshetti. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Çin'de 6 milyon euro kazanan burak'ın söylediği, trabzonspor'a dönmek için 2 milyon euro'ya razıyım sözlerinden sonra muharrem usta'da kolları sıvadı.

Burak Yılmaz: Doğru zamanda doğru atmosferde döndüm | Goal.com
Burak Yılmaz: Doğru zamanda doğru atmosferde döndüm | Goal.com from images.performgroup.com
Çin ekibi beijing guoan, trabzonspor'un transfer etmek istediği burak yılmaz'ın sözleşmesini feshetti. Trabzonspor, çin süper ligi takımlarından beijing guoan'da forma giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ederken golcü takviyesi için burak yılmaz ismi gündeme geldi. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Bu arada burak yılmaz, trabzonspor ile 3 senelik anlaşmaya vardığı belirtilirken, yıldız futbolcunun 3,5 milyon yıllık 3.5 milyon ücret + bonuslar karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi. Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama.

Trabzonspor, transfer ettiği burak yılmaz için çin kulübü beijing guoan'a 3,5 milyon avro bonservis, milli futbolcuya ise 3 yıl için toplam 10 milyon 650 bin avro garanti ücret ödeneceğini açıkladı.

15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. 31 yaşındaki futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Uzun zamandır adı transfer dedikodularına karışan burak yılmaz'ın nihayet yeni takımı belli oldu. .göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. €2.80m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz, kulüpten alacakları nedeniyle türkiye futbol federasyonu'na müracaat ettikten sonraki gelişmeler böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınıza teşekkür ederim. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek.

Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku
Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku from cdn.iha.com.tr
Trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz, kulüpten alacakları nedeniyle türkiye futbol federasyonu'na müracaat ettikten sonraki gelişmeler böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınıza teşekkür ederim. Trabzonspor'da bursaspor maçında oyundan alınırken taraftara el hareketi yapan burak yılmaz'ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken başkan ahmet ağaoğlu'ndan konuyla alakalı bir açıklama geldi. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi? Başkan muharrem usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, trabzonspor için önemli bir gün olduğunu belirterek, trabzonspor ve türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan burak yılmaz ile yeniden bir yolculuğa başlıyoruz. Transfer sezonunun ilk başlarında adı beşiktaş ile anılan galatasaray'ın eski futbolcusu burak yılmaz, bu senenin iddialı ekiplerinden trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek.

Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi.

Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi? Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Sakat sakat bide yasi ilerlemis olsa bile 20 den aşaga gol yok. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak'ın bu tweet'i, birçok sosyal medya hesabından paylaşıldı. Transfer sezonunun ilk başlarında adı beşiktaş ile anılan galatasaray'ın eski futbolcusu burak yılmaz, bu senenin iddialı ekiplerinden trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek.

Transfer sezonunun ilk başlarında adı beşiktaş ile anılan galatasaray'ın eski futbolcusu burak yılmaz, bu senenin iddialı ekiplerinden trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'u TFF'ye şikayet etti!
Burak Yılmaz, Trabzonspor'u TFF'ye şikayet etti! from www.61saat.com
Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Bu şartlarda kulübümüze transferi gerçekleşen burak yılmaz'a geçen süre zarfında belirli periyotlarla ve gecikmeli olarak ödemeler yapılmıştır. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Burak'ın bu tweet'i, birçok sosyal medya hesabından paylaşıldı. Burak için 3.5 milyon euro bonservis bedeli taksitlerle ödenecek. Trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz, kulüpten alacakları nedeniyle türkiye futbol federasyonu'na müracaat ettikten sonraki gelişmeler böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınıza teşekkür ederim. Ç in'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çin'de 6 milyon euro kazanan burak'ın söylediği, trabzonspor'a dönmek için 2 milyon euro'ya razıyım sözlerinden sonra muharrem usta'da kolları sıvadı.

Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı.

Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ve oyuncunun kulübü ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi.

Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi? burak yılmaz. Uzun zamandır adı transfer dedikodularına karışan burak yılmaz'ın nihayet yeni takımı belli oldu.

Posting Komentar

0 Komentar